S-a AFLAT CAUZA MORŢII LUI PAUL WALKER!

Moartea lui Paul Walker, actorul care a făcut senzaţie în seria „Furios şi iute” a îndoliat o planetă întreagă, iar câteva elemente din puzzle-ul acestei dispariţii tragice încep să fie puse cap la cap. Conform ultimelor descoperiri, maşina Porsche Carrera GT în care se afla actorul împreună cu un amic de-al său ar fi avut defecţiuni tehnice.

Anchetatorii susţin, în urma investigaţiilor făcute, că maşina care aparţinea atelierului lui Roger Rodas, amicul lui Walker care conducea autoturismul, ar fi avut probleme tehnice. Este vorba de nişte defecţiuni la servo-direcţie. Maşina ar fi pierdut lichid, iar şoferul nu a mai putut menţine controlul frânelor. Asta în condiţiile în care Roger conducea cu o viteză destul de mare.

Mecanicii au constatat la faţa locului acest lucru, mai ales că au putut observa urmele lichidului pe şosea, la o distanţă mică de locul în care bolidul a intrat într-un pom şi apoi într-un stâlp. Potrivit investigaţiilor, dacă şoferul ar fi pierdut controlul asupra volanului, urmele de pe şosea ar fi avut o traiectorie sinuoasă. În schimb, acestea indicau o linie dreaptă, motiv pentru care mecanicii au dedus faptul că frânele nu ar fi mai fi funcţionat.

Surse de la magazinul de piese auto pentru modele de lux Always Evolving, detinut de Paul Walker impreuna cu prietenul sau Roger Rodas, au declarat ca totul s-ar fi intamplat din cauza unei scurgeri in sistemul hidraulic al directiei.

Potrivit sursele citate de TMZ.com, din cauza scurgerilor de la sistemul hidraulic masina ar fi luat foc.

Mai mult, reprezentanti ai companiei Always Evolving au precizat ca pe sosea, chiar langa locul impactului, se puteau observa urme de ulei.

Roger era un sofer impecabil, iar teoria cum ca ar fi pierdut controlul masinii nu are sustinere. Exista mai multe dovezi care sustin teoria ca o defectiune la Porche i-a dus la moarte„, a declarat o sursa pentru TMZ.

 

Lasă un comentariu